طب چینی را به امید بیمار به دیالیز

طب چینی را به امید بیمار به دیالیز

AUWALU نورا ثانی است یک بیمار نارسایی کلیه است که به دیالیز به مدت 3 سال، این دومین بار است که او برای درمان به بیمارستان ما آمد است. در زیر برخی از جزئیات در مورد او، اجازه دهید ما یک نگاه دارند با هم.
نام بیمار: AUWALU نورا ثانی
سن: 46
جنسیت مذکر
وضعیت تاهل: متاهل
ملیت: نیجریه
تاریخچه پزشکی:
8 سال پیش، هر دو اندام تحتانی خود را آغاز کرد متورم
3 سال پیش، بیماری خود را پیشرفت به نارسایی کلیه، سپس او علائم بیشتری مانند حالت تهوع. به منظور رفع این علائم، او شروع به دیالیز، 3 بار / هفته. اما با توجه به دیالیز ناکافی، او بیشتر عوارض، مانند نارسایی قلبی، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، ضعف، بی اشتهایی، کم خونی، عدم تعادل الکترولیت و غیره است. علاوه بر این، خروجی ادرار خود به تدریج کاهش یافته، تا او را به بیمارستان ما آمد خروجی ادرار خود تا به پایین به 20ml / روز.
در تاریخ 25th، اکتبر، سال 2013 او را به بیمارستان ما برای اولین بار آمد.
در 19th، 2014 مه او به بیمارستان ما برای درمان بیشتر است.
وضعیت بیماری قبل از درمان:
83g هموگلوبین / L، تعداد سلول های قرمز خون / L 3.07 × 1012، کراتینین سرم 1371umol / L، BUN 26.7mmol / L، UA 473umol / L
تشخیص به عنوان:
نفریت مزمن، نارسایی کلیه (مرحله ی ارومیه)، کلیه فشار خون بالا، کلیه، کم خونی، متابولیک اسیدوز
درمان:
با توجه به بیماری خود، دکتر ما او را به یک رژیم غذایی کم نمک، کم چربی و پروتئین با کیفیت بالا.
پس از آن، او را یک برنامه درمانی برای از بین بردن کسانی که علائم و محافظت از عملکرد کلیه از آسیب بیشتر ساخته شده است. درمان انواع تصفیه خون، Maikang ترکیب، میکرو چینی پزشکی Osmotherapy، پا حمام درمانی، حمام درمانی درمانی، انما درمان و غیره
وضعیت بیماری پس از درمان:
احساس ضعف ناپدید شد، رو اشتها تماس، می توانید نفس هموار، ادرار خود خروجی افزایش می دهد به 400ML، زمان دیالیز به 2times / هفته کاهش یافته است.
آزمون نشان می دهد که تعداد سلول های قرمز خون / L 4.17 × 1012، هموگلوبین 113g / L، BUN 10.6mmol / L، کراتینین سرم 1150umol / L، UA 368umol / L
پس از درمان، AUWALU نورا ثانی دریافت امید زندگی، او اعتماد به نفس به طب چینی ما، به دلیل درمانهای ما می تواند ایمنی خود را تقویت و محافظت از عملکرد کلیه خود را از آسیب بیشتر است. اگر می خواهید بدانید که جزئیات بیشتر در مورد کسانی که درمان منحصر به فرد و یا می خواهید به بیماری خود را تحت کنترل، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال، ما بهترین های ما که به شما کمک کند.
ایمیل ما: kidney-support@hotmail.com

تاریخ انتشار : یک شنبه 29 آذر 1394 | نظرات ()